Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی موسویان، رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال در گفت‌وگو با ایکنا؛ با بیان اینکه صفحه پیوند‌ها که بر روی صفحات اینترنتی فیلتر شده ظاهر می‌شود در اختیار دادستانی است، اظهار کرد: این یک کار فرهنگی بوده و باید مدیریت این سایت به وزارت ارشاد سپرده شود.   وی افزود: این کار تا کنون صورت نگرفته و طبیعی است زمانی وزارت ارشاد باید هزینه میزبانی این سایت را بپذیرد که مدیریت آن را نیز بر عهده داشته باشد، اما این مدیریت در اختیار دادستانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  موسویان بیان کرد: این صفحه فرصت بسیار خوبی را به مخاطب می‌دهد، لذا ما برنامه‌های بسیار مناسبی را برای طبقه‌بندی موضوعی سایت‌ها داشتیم، اما نتوانستیم مدیریت آن را بر عهده بگیریم.
وی در مورد سایت‌های شرطبندی نیز عنوان کرد: ما تمامی این سایت‌ها را احصا کردیم و در اختیار دادستانی قرار داده‌ایم، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار سلبی نمی‌کند؛ وظیفه این کار بر عهده کمیته تعیین مصادیق جرم‌های فضای مجازی است که وزارت ارشاد هم آنجا تنها یک رأی دارد و نتیجه کار بر عهده این کمیته است.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قران شرط بندی فضای مجازی رسانه وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۶۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم

یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به سریال «حشاشین» که با رویکرد سیاسی مغرضانه و تحریف جهان اسلام ساخته شده، گفت: طبیعتاً کشورِ ما که دارای تاریخ غنی و مفاخر جهانی است، مورد طمع کشور‌های دیگر قرار می‌گیرد. کشور‌هایی که چنین سرمایه‌های تاریخی ندارند، مورد طمع قرار نمی‌گیرند. البته توجه کشور‌های مختلف به مفاخر ما اتفاق مثبتی است؛ چراکه منجر به شناساندن آنها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

احمدوند درباره مصادره کردن مفاخر ایرانی از سوی کشور‌های مختلف گفت: مصادره کردن مفاخر ما نامطلوب است، که بخشی از آن از مجاری رسمی پیگیری می‌شود و گاهی شناساندن آنها نیازمند تلاش‌های فرهنگی است. سال گذشته اتفاقات خوبی برای حکیم نظامی شکل گرفت، تا مشخص شود این حکیم به زبان فارسی شعر سروده است. اما آنقدر تعداد مشاهیرمان زیاد است، که باید کار گسترده‌ای برای معرفی آنها صورت گیرد. تمام این فعالیت‌ها هم به عهده یک معاونت یا وزارتخانه نیست. از طرفی، توجه مردم به چنین مفاخری می‌تواند منجر شود مردم قدرشان را بیشتر بدانند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی