Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:25:58 GMT

وزارت ارشاد: سایت ها هم مشمول یارانه شدند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۲۰۶۳

وزارت ارشاد: سایت ها هم مشمول یارانه شدند

تهران – ایرنا – مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ساماندهی شیوه نامه یارانه رسانه ها،از تصمیم گیری برای اختصاص یارانه به برخی سایت ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید محمد رضا دربندی روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تشریح روند فعالیت های انجام شده از سوی این معاونت در 6 ماه گذشته، گفت: در این مدت در مجموع 21میلیارد تومان یارانه به یک هزار و 800 رسانه پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دربندی افزود: براساس شیوه نامه جدید،سایت ها و پایگاه های اطلاع رسانی که در طرح های رتبه بندی سایت ها و پایگاههای تخصصی شرکت کرده و حائز رتبه شده باشند نیز مشمول دریافت این یارانه خواهند شد.
وی ادامه داد: براساس این رتبه بندی هم اکنون حدود 260 خبرگزاری، سایت و پایگاه تخصصی شرکت کرده در طرح رتبه بندی، همراه با پایگاه های خبری و سایت های مناطق محروم و شهرهای دور افتاده مشمول دریافت یارانه خواهند شد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد، تاکید کرد: تمامی روزنامه ها، سایت ها، پایگاهای خبری و... وابسته به دولت و حکومت ازفهرست یارانه بگیران خارج شده و مشمول دریافت یارانه نمی شوند.
دربندی در ادامه سخنان خود با ارائه آمار و ارقام آخرین وضعیت مطبوعات و رسانه های کشور، افزود: تاکنون ٩هزار و 300 رسانه از هیات نظارت بر مطبوعات مجوز فعالیت گرفته اند که از این تعداد دو هزار٣٠٠ خبرگزاری و پایگاه اطلاع رسانی و هفت هزار رسانه مکتوب را شامل می شود.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ازمجموع دو هزار و ٣٠٠ سایت خبری حدود یک هزار سایت غیرفعال هستند.
به گفته دربندی از میان سایت های فعال کشور ٣١ خبرگزاری و یکهزار و ٢٦٩ پایگاه اطلاع رسانی ثبت و مجوز گرفته اند.
وی تاکید کرد: هم اکنون از هفت هزار رسانه مکتوب، حدود سه هزار و800 رسانه فعال و سه هزار و٢٠٠ رسانه نیز غیر فعال هستند.
به گفته وی از مجموع نشریات مکتوب،350 نشریه ورزشی، ٧٥ نشریه مربوط به حوزه کودک و نوجوان، ١٠مورد مخصوص معلولان، 100 سایت هنری سینمایی ادبی، ٩٠ نشریه ویژه خانواده و سرگرمی،١٢نشریه ویژه اقلیت های مذهبی همراه با یک روزنامه خاص اقلیت مذهبی در کشور فعال هستند.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعداد مطبوعات و رسانه های ایران را با برخی از کشورها مقایسه کرد و گفت: در آلمان 120 روزنامه، کانادا 100 روزنامه،چین دوهزار روزنامه و هند هشت هزار روزنامه فعال هستند این درحالی است که بیشترین حجم روزنامه و نشریات با عناوین مختلف در ایران منتشر می شود.
ادامه دارد......
فراهنگ ** 1355 ** 1701

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رسانه نشست خبري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!

جلال ذکایی مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن ارایه توضیحاتی درباره روند فعلی واردات ساز به کشورمان بیان کرد: بعد از برگزاری اولین نمایشگاه صنعت موسیقی در سال گذشته با موضوع بسیار مهمی مواجه شدیم که طی سال های اخیر در برگیرنده مشکلاتی شده و فعالان این عرصه را با ملاحظاتی روبه‌رو کرده است. در این چارچوب از سال ۱۳۹۷ سازهای موسیقی بر اساس تقسیم بندی چهارگانه کالاهای وارداتی در قانون مقررات صادرات و واردات کالاها، در دسته کالاهای لوکس قرار گرفتند که همین موضوع دل نگرانی هایی را به وجود آورد. این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ هم ماجرای واردات سازهای خارجی به دلیل قرار گرفتن در فهرست کالاهای قاچاق که هزینه های ارزی هم دارد، ممنوع اعلام شد. شرایطی که در همان دوران نیز با مشکلاتی روبه‌رو شد و اگر بخواهم مصداقی اشاره ای داشته باشم، موجب توقیف حجم زیادی از ساز در گمرک شد که متاسفانه به نتیجه هم نرسید. شاید در برخی موارد چنین استنباط شود که موضوع واردات ساز ایراد و اشکال شرعی دارد اما تا آنجا که بنده اطلاع دارم، ابزار و ادوات موسیقایی مشکل شرعی ندارند که براساس این تعریف بخواهیم مانع ورود کالا به کشور شویم.

وی تصریح کرد: به اعتقاد بنده در این سال ها در حوزه واردات ساز به کشور «خلط مبحث» اتفاق افتاده و به دلیل همین فرآیند، موضوع واردات ساز با چالش بسیار سختی مواجه شده که طبیعتا برافزایش قیمت سازهای خارجی نیز تاثیرهای چشمگیری باقی می گذارد. ضمن اینکه باید به نکته مهمی هم توجه کنیم که بسیاری از ارکسترها و مجموعه های دولتی و غیردولتی با همین ابزار و ادوات کار می کنند که اگر ماجرا به همین ترتیب هدایت شود بی تردید به سمت مستهلک شدن سازها و گران تر شدن آنها می رویم که طبیعتا در آینده ای نزدیک لطمات زیادی را به فرآیند فروش و نظام اقتصادی موسیقی ایران خواهد زد.

مدیر برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در ادامه صحبت های خود از آغاز رایزنی های خود با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه خبر داد و گفت: چندی پیش با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلسه ای داشتم و در همان جلسه موضوع بازنگری در روند واردات ساز را مطرح کردم که این ماجرای ممنوعیت ساز حداقل مورد بررسی و بازنگری دوباره قرار گیرد. حتی در این زمینه نامه نگاری هایی هم در قالب گزارش های تخصصی به واسطه تلاش معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاونت توسعه تجارت خارجی وزارت صمت انجام گرفت تا این موضوع ضمن بررسی‌های تخصصی در حوزه سازمان توسعه تجارت ایران مورد بازنگری قرار گیرد.

ذکایی در بخش دیگری از صحبت های خود تاکید کرد: امروز فرآیند فروش ساز، فرآیند مرسومی است که در حال انجام است اما موضوع واردات غیرقانونی و موضوعاتی که در این گفت‌وگو به آن اشاره داشتم آسیب بسیار فراوانی به نظام اقتصادی موسیقی ایران به ویژه حوزه فروش سازهای غیرایرانی وارد کرده است. شرایطی که هم در حوزه های مالیاتی هم در حوزه گران شدن بی رویه سازها و موارد مشابه، فرآیند فروش ساز در ایران را وارد بحران جدی کرده است. طبیعتا در همین شرایط آن دسته از هنرجویان علاقه‌مند موسیقی که به لحاظ مالی هم آنچنان سرمایه ای ندارند، نمی توانند با قیمت مناسب ساز مناسب خریداری کنند.

وی در پایان گفت: قطعا در حال حاضر مهم‌ترین مرجعی که می تواند نسبت به حل مشکلات موجود مساعدت‌های لازم را به عمل آورد، وزارت صمت است چرا که در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نامه نگاری‌ها و پیگیری‌ها انجام گرفته و حتی من در جریان هستم که این نامه نگاری در چندین نوبت به وزارت صمت ارایه شده است. به همین منظور از دست اندرکارانی که به نوعی در تسهیل موانع این حوزه نقش موثری دارند، تقاضا می‌کنم تصمیمات جدیدتری را برای بهبود شرایط اتخاذ کنند تا تمامی دست اندرکاران صنعت موسیقی با روال منطقی و معقول به واردات ادوات موسیقی دسترسی داشته باشند.

کد خبر 6097870 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • چگونه دانشجویان، اساتید و طلاب بن خرید نمایشگاه کتاب را فعال کنند؟ + عکس
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد