Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سایه نظارت کم وزارت ارشاد برخی از سایت ها با استفاده ابزاری از زنان تبلیغات خود را بر مبنای جنسیت و نگاه غربی به زنان منتشر می کنند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی سال های گذشته برخی از سیاست ها به سمت استفاده از زنان در تبلیغات به منظور فروش بیشتر پیش رفته است؛ در سال های گذشته حضور زنان در تبلیغات تلویزیونی بیشتر از هر زمان دیگر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیلبورد های تبلیغاتی به ویژه بیلبورد های میان جاده ای، کلیپ ها و تیزر های تبلیغاتی هم مواردی دیگر از استفاده ابزاری از زنان هستند.

در همین راستا، هفته های گذشته هم عکسی از یک نمایشگاه داخلی خودرو منتشر شد که برگزار‌کنندگان آن برای تبلیغ بهتر و ایجاد جذابیت بیشتر محصول خود، از دو دختر ایرانی در کنار نمایش خودروها استفاده کرده بودند.

این اتفاق موجی از اعتراض ها را به دنبال داشت؛ چرا که ارزش و شخصیت زن چیزی فراتر از استفاده ابزاری و تبلیغاتی از آنها بوده است.

یکی از سایت های نه چندان مطرح که اخیراً فعالیت زیادی پیدا کرده است با گسترش استفاده ابزاری از زنان به دنبال جا انداختن این مساله در قالب یک فرهنگ است.

انتشار گزارش های تصویری در مثبت نیوز از فشن بلاگر ها با لباس هایی که متناسب با عرف و فرهنگ جامعه نیستند یکی از اقدامات این سایت است؛ این سایت به قیمت اخذ آگهی تصاویری از دختران منتشر می کند که مغایرت با شئونات اسلامی و عرف جامعه است.

این سایت اخیرا در گزارشی رپورتاژی از شوروم نیسان در ایران دوباره اقدام به انتشار تصاویر تبلیغاتی از زنان در کنار خودرو ها کرده است.

باید توجه داشت زنان پیش از اینکه موجودی منفعل و صرفاً دارای جذابیت جنسی و فیزیکی باشند به‌عنوان یک انسان در جامعه شناخته شوند. در شرایطی که می توان از توانمندی های زنان استفاده کرد استفاده از جسم و شرایط فیزیکی آنها توهین به شخصیت آنهاست.

در این شرایط مدارای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این موضوع قابل تأمل است؛ این سایت که همه اخبار آن رپورتاژ بوده در کنار رپورتاژ به صورت آهسته جریان رسمین بخشیدن به استفاده ابزاری از زنان را پیش می برد.

معرفی فشن بلاگر ها به بخش ثابتی از یان سایت تبدیل شده است که البته وزارت ارشاد بایستی قبل از اشاعه این فرهنگ غلط جلوی فعالیت های این چنینی را بگیرد.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۳۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد

به گزارش همشهری آنلاین، فهیمه فرهمندپور؛ ‌رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان در روزنامه همشهری نوشت، سؤالی مطرح شده مبنی بر اینکه چه کارهایی باید می‌شد تا شاهد اتفاقات و توهین‌هایی که در بازی پرسپولیس و سپاهان به تماشاگران زن شد، نباشیم. در این موضوع چند نکته وجود دارد؛ نکته نخست این است که کارهای فرهنگی تدریجی و دیربازده است. فرهنگسازی چه به این معنا که مقوله‌ای می‌خواهد فرهنگ شود و چه به این معنا که می‌خواهیم مقوله‌ای از فرهنگ حذف یا اصلاح شود، به زمان نیاز دارد. فرهنگ ورزشگاه نه در مدت ۶ماه و یک سال ساخته شده‌ و نه قرار است در این مدت ۶ماه و یک سال تغییر کند.
نکته دوم؛ این اتفاق نشان داد اینکه ادعا شود با حضور تعدادی از زنان در ورزشگاه می‌شود بر فرهنگ موجود در این فضا مسلط شد و آن را تغییر داد، در ساحت واقعیت، شدنی نیست. تامین امنیت زنان در ورزشگاه فقط این نیست که در ورودی و خروجی مجزا برای زنان درنظر گرفته شود یا سرویس‌های بهداشتی مناسب برای آنها پیش‌بینی شود. مسئله مهم در این موضوع، وضعیت فرهنگی ورزشگاه‌هاست. این وضعیت موجود در یک سال و ۶ماه شکل نگرفته ‌که با یک سال و ۶ماه کار بتوانیم آن را تغییر بدهیم. متأسفانه ورزشگاه‌رفتن زنان طبیعتا چنین مخاطراتی را به همراه دارد و به‌نظر نمی‌رسد که صرفا با دستگیری یک نفر خاطی‌ یا عذرخواهی او این مسئله حل شود و تضمینی وجود ندارد که تکرار نشود.
موافقان حضور زنان در ورزشگاه‌ها این موضوع را با حضور زنان در سینماها و پارک‌ها مقایسه می‌کنند و می‌گویند همانطور که زنان و مردان در سینما و تئاتر یا در خیابان و پارک می‌توانند در فضای مشترک کنار هم باشند، در ورزشگاه‌ها هم می‌توانند با هم فوتبال تماشا کنند. زنان را کنار بگذاریم و خود مردان را با هم مقایسه کنیم. مردانی را سراغ دارید که بعد از تماشای یک فیلم صندلی‌های سالن سینما را بشکنند؟ ولی بارها این اتفاق در ورزشگاه‌ها افتاده است. فضای ورزشگاه با سینما و تئاتر قابل مقایسه نیست و نگاه متفاوتی را برای حل مسائل می‌طلبد. افرادی که مخالف حضور زنان در ورزشگاه‌ها هستند، این دغدغه‌ها را داشتند. با اتفاقاتی که افتاده است می‌شود واقع‌بینانه اظهارنظر کرد که با صرف درست‌شدن زیرساخت‌هایی مثل نرده‌کشی، ورودی و خروجی مجزا و... مسئله حل نمی‌شود.
این مسئله را چطور می‌شود حل کرد؟ نظر بعضی این است که با درنظرگرفتن جرایم سنگین و برخوردهای انضباطی برای خاطیان، فضا را برای حضور زنان فراهم کنیم. در این موضوع هم باز زنان را کنار بگذاریم و ببینیم در حوزه ورزش آقایان، در مسابقات و سالن‌های ورزشی مردان، جریمه‌هایی که قبلا درنظر گرفته شده و برخوردهای انضباطی که انجام داده‌اند، برای مواجهه با تخلفات، خشونت‌ها و بی‌اخلاقی‌ها بازدارنده بوده است؟ به‌نظر می‌رسد که جواب به این سؤال منفی است. هیجان در ورزشگاه‌ها بالاست و غالبا مجازاتی که درنظر گرفته می‌شود، بازدارنده نیست.
در این شرایط عده‌ای از زنان هم علاقه‌مند به حضور در ورزشگاه‌ها هستند و دغدغه حضور در این فضاها را دارند و شاید گفته شود که این حق آنهاست که به علاقه‌شان پاسخ داده شود، اما باید دید پاسخ‌دادن به این علاقه ارزش چنین هزینه‌هایی را دارد یا نه؟ مقایسه فایده - هزینه است؛ اینکه ارزش دارد برای پاسخ به این علاقه زنان، آنها مورد اهانت قرار بگیرند؟ باید موضوع یک‌بار از این منظر و از این نگاه مورد بررسی قرار بگیرد. صرف آماده‌کردن زیرساخت‌های فیزیکی برای حضور زنان، امنیت‌بخش نیست.
منکر ضرورت کار فرهنگی‌ یا مواجهه انضباطی با خاطیان نیستم؛ مسئله میزان اثربخشی چنین اقداماتی برای تضمین امنیت فیزیکی، اخلاقی و روانی خانم‌هاست؛ نکته‌ای که حتما باید در ارزیابی درخصوص پاسخ به نیازهای خانم‌ها برای حضور در میادین ورزشی مردان، مورد توجه و تأکید قرار گیرد.

کد خبر 849277 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها فرهنگ - میراث فرهنگی زنان - حجاب ورزش زنان زنان

دیگر خبرها

  • نویدکیا: باید حساب‌شده به باخت مقابل صنعت نفت نگاه کنیم
  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • تبلیغات نامزدها تا ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند